Jáde köves arcmasszírozó roller

A Jade köves masszírozó egy olyan természetes eszköz, amely használata során számos pozitív hatást eredményez a bőrön.
Serkenti a vérkeringést, aminek köszönhetően jelentősen halványítja a szem alatti sötét karikákat, javítja az apró ráncok megjelenését, nyugtatja a gyulladt, duzzadt bőrt, csökkenti a fejfájást. A hideg kő segíti a bőr regenerálódását, valamint a tág pórusok összehúzódását.

Jade kő, mint ásványi anyag hatása:
A Jade ásvány számos jótékony hatással bír
Pozitívan hat a vese működésére, méregtelenít, és sejtregeneráló tulajdonsággal bír, gyorsítja a sebgyógyulást is. Nyugtató hatással van a lélekre, erősíti az idegrendszert, elűzi a rossz közérzetet, negatív gondolatokat. Vonzza a szerencsét.


Használata:
A Jade kő meglehetősen hűvös, de a még jobb hatás elérése érdekében le is hűtheted használat előtt. Hűtőbe tedd, ne fagyasztóba!

Mindig tiszta, hidratált bőrön használd.
Az eszközt mindig tartsd tisztán, fertőtlenítsd, használat után mindig töröld le róla a rá került kozmetikai anyagokat.
Higéniai okok miatt egy Jade Rollert csak egy ember használhat.

A masszírozást mindig az arc közepétől kifelé haladva végezd!

Frissítenek: A kövek mindig egy picit hidegebbek lesznek, mint a szoba hőmérséklete és ettől rendkívül frissítő érzés, amikor a bőrünkhöz érnek. A hűvös érintés frissítő hatással van a bőrre, ugyanakkor stimulálja azt, mint egy hideg vizes zuhany. Ha szeretnénk, hogy még frissítőbb legyen a hatás, 1-2 órára tegyük hűtőbe (de semmiképpen se fagyasztóba) az eszközt.

Kényeztetnek: A gyengéd, lekerekített formának köszönhetően könnyedén kézre áll és könnyű használni. Az ásvány finom csiszolt felülete gyengéden siklik a bőr felületén.

Nyugtatnak és jó érzéssel töltenek fel: A szokásos arcápolási rutinba iktatott arcmasszázs jótékony hatása elsősorban abból adódik, hogy az ismétlődő, lassú, figyelemmel végzett mozdulatok csökkentik a stresszt, megnyugtatnak.

Felturbózzák a nyirokkeringést: A belülről kifelé történő masszírozó mozdulatoknak köszönhetően az arc apró nyirok- és véredényei megtelnek élettel. Rendszeres használata segíthet az apró ráncok elsimításában is.

3.990 Ft
Please select variants first