NY81042

 • Anyaga:Lávakő-szürke jáspis
 • Gyöngyök mérete: 8mm
 • Szerelékek: nikkelmentesek
 • Kő hatása:
  Lávakő:
  Nyomelem tartalma javítja a sejtek anyagcseréjét, serkenti a keringést, ami az immunrendszer erősítéséhez vezet. Harmonizálóan hat a mirigyekre és támogatja a hormontermelést. Véd az elektroszmog ellen.
  Lelki hatása:
  Megnyugtat, ellazít, javítja az emlékezőképességet. Kifejezőkészség, önbecsülés, szeretet képessége, világosság.
  Figyeljünk oda, hogy ásvány ékszereinket mindig mossuk meg, miután megvásároljuk, csak így veszik át viselőjének energiáját.

  Szürke jáspis:

  A jáspis minden fajtája erősíti az ellenálló erőt, segíti az emésztést. Hasi gyulladás, felfúvódás esetében alkalmazható. Erősítik a hólyagot, segít a vesebetegségek, a vesekő és a bélfekélyek esetében. Jó  még a gyomorra, a májra, a keringésre, terhességhez, szüléshez, a nemi szervekre.
  Szabályozzák a bélmozgást, erősítik az egész bélrendszert.
  A vércukorszintre gyakorolt hatásuk miatt nagyon hasznosak a cukorbetegek számára.
  Segít leküzdeni a vashiányt és a vérszegénységet. A mirigyekre gyakorolt hatásuk jó,segít a méregtelenítésben. Csillapítja a rosszullétet, erősíti a gyomrot és megakadályozza a hányingert. Hatásosan alkalmazható még székrekedés és menstruációs panaszok ellen.  Lendület kövének is nevezik, mert fokozza a kitartó erőnket. Mozgékonyabbá és dinamikussá tesz. A jáspis  megnyugtat és kiegyensúlyozottá is tesz. Növeli a lelkierőt, újult életerőt ad. Jáspissal könnyebben belátod hibáidat. Elégedettséget és megértést hoz a házasságban, barátságban és a hivatásban. Erősíti az önbizalmat, akaraterőt és a vitalitást. Harmonizálja az egész testet és lelket, elűzi a negatív gondolatokat.

 • A nyaklánc alapértelmezett körmérete: 50cm
 • Rendelhető: 40cm, 45cm, 55cm-es méretekben is. Kérjük amennyiben a nyakláncot nem 50cm-es méretben kéri, a rendelés megjegyzés rovatában tüntesse fel a kívánt méretet.
 • A nyaklánchoz illő karkötőt IDE kattintva nézheti meg.

 

10.900 Ft
Please select variants first