F8O152

Anyaga: Matt ónix - Képjáspis
Gyöngyök mérete: 8mm
Szerelékek: nikkelmentesek
Szimbólum: Koronás oroszlán
Nem: Unisex

Anyaga: Képjáspis - matt ónix
Gyöngyök mérete: 8mm
Szerelékek: nikkelmentes
Kő hatása:
A Jáspis alapvető tulajdonságai mellett a Tájképjáspis, vagy más néven Képjáspis felszabadít minden múltban elszenvedett fájdalmat, félelmet, melyet eddig bezárva tartottunk, lelkünk mélyén őrizgettünk. Megérteti velünk, hogy az elkendőzött, visszafojtott, és ki nem mondott szavak, érzelmek nagy terhet jelentenek, cipelésükkel csak magunknak okozunk bajt, mivel ezek az elfolytások előbb-utóbb a fizikai szinten is megjelennek súlyos betegségek formájában. Bátorságot ad ezen érzelmekkel szembesülni, segít, hogy megértsük mi miért történt, majd ebből a megértésből már megszülethet a megbocsájtás és feloldozás.
Elűzi a sérelmeket, komor gondolatokat, helyette tárgyilagos, elfogulatlan rálátást biztosít minden élethelyzetre.
Lelki hatása: A képjáspis csillapítja a félelmeket, gátlásokat, kisebbrendűségi érzést, helyébe harmóniát, az élet és önmagunk szeretetére tanít.
Gyógyhatása: A képjáspis serkenti az immunrendszer működését, tisztítja a veséket, vízhajtó hatású.
Figyeljünk oda, hogy ásvány ékszereinket mindig mossuk meg, miután megvásároljuk, csak így veszik át viselőjének energiáját.
 
Ónix:
Csillagjegy: Bak
Eleme: Föld
Jellegzetességei: Az ónix erőt ad. Támogatást biztosít nehéz, vagy zavart körülmények között. Fokozza az életerőt, következetességet és kitartást. Magabiztosságot ad.
Gyógyhatása: Az ónix jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra.
Figyeljünk oda, hogy ásvány ékszereinket mindig mossuk meg, miután megvásároljuk, csak így veszik át viselőjének energiáját.
 
 
 
Olvass tovább: https://www.stampjewel.com/products/tajkepjaspis-matt-onix-buddha-gyongy-karkoto-8mm/

Variáció kiválasztása:

4.900 Ft
Please select variants first