NF8PB2

 • Anyaga: Matt ónix- matt indián achát
 • Gyöngyök mérete: 8mm
 • Kő hatása:
  Ónix:
  Csillagjegy: Bak
  Eleme: Föld
  Jellegzetességei: Az ónix erőt ad. Támogatást biztosít nehéz, vagy zavart körülmények között. Fokozza az életerőt, következetességet és kitartást. Magabiztosságot ad.
  Gyógyhatása: Az ónix jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra.
  Figyeljünk oda, hogy ásvány ékszereinket mindig mossuk meg, miután megvásároljuk, csak így veszik át viselőjének energiáját.
   
  Achát:
  Segít  a  gyakori fejfájás ellen, de jó még láz, epilepszia, terméketlenség, bőrbetegségek, szembetegségek, gyenge látás, depresszió ellen is.
  Erősíti a tüdőt, gyomrot, májat és az agyat.
  Emésztésélénkítő hatása is van.
  Nyugalomra, biztonságra, lelki érettségre, emberismeretre, fantáziára ösztönöz.
  Jó még a  gyomorra, belekre, belső szervekre, méhre.
  Segít az epilepszia ellen.
  Az achátok ismert védőkövek, amelyek még jók kígyómarás és villámcsapás ellen is.
  Megóv minket a rossz szellemektől és semlegesíti a mérgeket.
  A fehér achát békeachátként is ismert, tiszta fehér színén keresztül békés és nyugtató energiát kölcsönöz, ami megszabadítja a fej és szív területet a nehéz terhektől.
  Újra nyugodt és tiszta gondolatokat hoz és feloldja bennünk a szorongást és a nyugtalanságot.
  Ha a lakásunkban kitesszük egy helyre, felfogja a negatív energiákat és távol tartja a haragot az emberektől. Figyeljünk oda, hogy ásvány ékszereinket mindig mossuk meg, miután megvásároljuk, csak így veszik át viselőjének energiáját.
 • Szimbólum: Pénzes béka + MR. & Mrs. felirat
  Termékenység, gazdagság, megújulás szimbóluma. Pénzt és sikert hoz gazdájának. (Pénzérme: Ez a pénzérme egy tökéletesen megtervezett, spirituális "energia bomba". A hagyományos kínai pénzérme alakjának megvan a sajátos szimbolikus jelentése. >- Az érmék kör alakja az eget (ég),- a négyszögletes lyuk a földet jelképezik, a lyuk köré rendezett - írásjegyek pedig a kultúrára, azaz magára az emberre utalnak. Így tehát a pénzérmék az Ég, a Föld és az Ember tökéletes harmóniájának megvalósulását fejezik ki.) A felirattal kiegészítve az összetartozás szimbóluma.

 

9.500 Ft
Please select variants first