F8152

 • Anyaga: Matt ónix - matt sárga vulkán
 • Gyöngyök mérete: 8mm
 • Kő hatása:
  Ónix:
  Csillagjegy: Bak
  Eleme: Föld
  Jellegzetességei: Az ónix erőt ad. Támogatást biztosít nehéz, vagy zavart körülmények között. Fokozza az életerőt, következetességet és kitartást. Magabiztosságot ad.
  Gyógyhatása: Az ónix jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra.
  Figyeljünk oda, hogy ásvány ékszereinket mindig mossuk meg, miután megvásároljuk, csak így veszik át viselőjének energiáját.

  Vulkán:
  Javítja az ember közérzetét, pozitívan befolyásolja az agy szerotonin termelését, ami rendkívül kedvező az alvászavarok, valamint pszichés megbetegedések (depresszió, félelem, hirtelen hangulatváltozások, SAD) esetén. Segíti az asztmás, allergiás (bronchitis, sinusitis), krónikus légzőszervi betegségben (COPD) és krónikus légzőszervi allergiában szenvedő betegek gyógyulását. Növeli a sportolók fizikai teljesítményét, segíti gyors regenerálódásukat. Sokszor használják az alábbi területeken:
  méregtelenítés, immunerősítés, diabetes kezelése, keringési rendszer javítása, fejfájás, migrén, izom-, és mozgásszervi megbetegedések, zúzódások, horzsolások kezelése, bőrbetegségek, öregedési folyamatok leállítása.
 • Szimbólum: Buddha
  A gazdagság, bőség, vidámság szimbóluma

 

 

4.900 Ft 4.900 Ft
Please select variants first