F8PB4

 • Anyaga: Matt ónix - matt sárga vulkán
 • Gyöngyök mérete: 8mm
 • Kő hatása:
  Csillagjegy: Bak
  Eleme: Föld
  Jellegzetességei: Az ónix erőt ad. Támogatást biztosít nehéz, vagy zavart körülmények között. Fokozza az életerőt, következetességet és kitartást. Magabiztosságot ad.
  Gyógyhatása: Az ónix jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra.
  Figyeljünk oda, hogy ásvány ékszereinket mindig mossuk meg, miután megvásároljuk, csak így veszik át viselőjének energiáját.

  Vulkán:
  Javítja az ember közérzetét, pozitívan befolyásolja az agy szerotonin termelését, ami rendkívül kedvező az alvászavarok, valamint pszichés megbetegedések (depresszió, félelem, hirtelen hangulatváltozások, SAD) esetén. Segíti az asztmás, allergiás (bronchitis, sinusitis), krónikus légzőszervi betegségben (COPD) és krónikus légzőszervi allergiában szenvedő betegek gyógyulását. Növeli a sportolók fizikai teljesítményét, segíti gyors regenerálódásukat. Sokszor használják az alábbi területeken:
  méregtelenítés, immunerősítés, diabetes kezelése, keringési rendszer javítása, fejfájás, migrén, izom-, és mozgásszervi megbetegedések, zúzódások, horzsolások kezelése, bőrbetegségek, öregedési folyamatok leállítása.
 • Szimbólum: Pénzes béka
  Termékenység, gazdagság, megújulás szimbóluma. Pénzt és sikert hoz gazdájának.
  (Pénzérme: Ez a pénzérme egy tökéletesen megtervezett, spirituális "energia bomba". A hagyományos kínai pénzérme alakjának megvan a sajátos szimbolikus jelentése.
  >- Az érmék kör alakja az eget (ég),
  - a négyszögletes lyuk a földet jelképezik, a lyuk köré rendezett - írásjegyek pedig a kultúrára, azaz magára az emberre utalnak. Így tehát a pénzérmék az Ég, a Föld és az Ember tökéletes harmóniájának megvalósulását fejezik ki.

 

4.900 Ft
Please select variants first