F8R3

 • Anyaga: Matt ónix - Rudraksha
 • Gyöngyök mérete: 8mm
 • Szerelékek: nikkelmentesek
 • Kő hatása:

  Gyorsítja a sebgyógyulást. Allergia esetén nagy segítő, depresszió és félelmek ellen is segít. Fokozzák a vérellátást, élénkítik az emésztést. Csontbetegségek, izomfájdalmak, gyulladások esetén is hatásos segítő. Felmelegíti a végtagokat. Életünk további folyamában is jó szolgálatot tesz, éberré válunk. Így elkerüljük, hogy energiablokkok alakuljanak ki energiatestünkbe, majd a fizikai testben. Segítségével tudat, gondolat és érzelem tisztítást hajtasz végre (régi megrögzött gondolat minta, félelem kioldása). Majd az elindulásra ösztönöz, és abban támogat, erőt ad.
  Figyeljünk oda, hogy ásvány ékszereinket mindig mossuk meg, miután megvásároljuk, csak így veszik át viselőjének energiáját.

 • Díszítés: Rudraksha
  A Himalájában honos "rudraksha fának" (Elaeocarpus ganitrus) a termése.
  A legenda szerint Siva felébredt ezer év után a meditációból és elkezdett könnyezni  a világ iránt érzett együttérzésében, ezek a könnyek a kristályosodott  rudraksha magvak és ott nőttek az első rudraksha fák. Rudraksha "The Eye of Shiva;"  a fa és magja, melyet  szentnek tekintenek, Shiva és követői, Shakti, és Ganeha, és a jógik, buddhisták használják, mint egy rózsafüzért, a mantrák számolására. A mag hatással van a stressz oldására,  a meditáció és a lelki gyógyulás folyamatára, valamint csökkenti a vérnyomást.
  A gyöngyöket a rajtuk található vonalak száma szerint osztályozzák. Ezek száma általában egytől tizennégy vonalig terjed, de a legtöbb gyöngyön öt vonal található. Az egyvonalas gyöngyök a legritkábbak, s nagyon kedvező hatásúnak tekintik, ha valakinek a birtokában van egy ilyen. A rudraksha gyöngyökről azt mondják, attól függően, hogy hány vonal van rajtuk, különböző hatásúak. Azt a gyöngyöt, amelyen fonal áthúzására alkalmas, természetes nyílás van, mindegyiknél kedvezőbbnek tekintik. A magok különböző színűek, lehetnek fehérek, vörösek, aranyszínűek és feketék. A legáltalánosabb a vöröses szín.
 • Szimbólum: Hamza/Fatima keze
  Védelmet nyújt a szemmel verés ellen, áldást, hatalmat és erőt is jelképez.

 

5.500 Ft
Please select variants first