N8A52

Nincs raktáron
 • Anyaga: Tejkvarc - matt narancs jáde - hematit
 • Gyöngyök mérete: 8mm
 • Szerelékek: nikkelmentesek
 • Kő hatása:

  Hatását kifejti a kisagyra, májra, petefészkekre, a vér támogatására.
  Segítségül van a nemi betegségek leküzdésében és szexuális zavarok enyhítésében.
  Hatással van a szemre, bőrre, izületekre, vérre és a belekre. Alkalmas az anyagcsere élénkítésére és növeli az ellenállóképességet!
  Lelki hatásai:
  Hatáaára békesség, öröm lesz urrá rajtunk, fokozza a kiegyensúlyozottságot, depresszió ellen is hatásos, enyhíti a letargikus állapotot, oldja a félelmet és a hangulatingadozásokat.

  Figyeljünk oda, hogy ásvány ékszereinket mindig mossuk meg, miután megvásároljuk, csak így veszik át viselőjének energiáját.

  Jáde:
  A jade követ érdemes szerencse kőként marokkő formájában is magunknál tartani, mert " Bőség kristályként " is ismert, hatásos kő!
  A jade elősegíti a pénzzel kapcsolatos pozitív gondolkodást, valamint segít értékelni és okosan használni azt, amije van.
  Fokozza a pénzgyarapító beruházásokhoz szükséges kreativitást és vonzza a pénzt!
  A jade spirituális kő, ezért kiegyensúlyozza pénzügyi hozzáállását és rávilágít, hogy az igazi gazdagságot nem a bankszámlán kell keresni.
  A jadesegít eloszlatni a negatív gondolatokat és a birtokában ráismerhet, hogy a pénzkezelés egyszerű dolog. A jade ékszerek viselése és a jade marokkövek használata vonzza a pénzt, fogadja hát elegánsan! 
  A jade nagyon sok védelmező tulajdonsággal rendelkezik! Védi a testet a betegségektől és óvja a növényeket is, ha a virágcserépbe jade követ teszünk a növény mellé. A jade a belőle sugárzó bölcsességgel megakadályozza, hogy gazdája hibásan itéljen, valamint megvédi Őt a manipulációtól.
  Megelőzi a baleseteket, így annak aki gyakran úton van, hasznos utitársává válik! A kínaiak szerint a jade meghosszabbítja az életet és ha jadéből készült tányérból eszik, az étel magába szívja a kristály jótékony hatását. A jade segít ráhangolódni a természet jótékony hatásaira, békét nyújt, segít haladni az áramlással. A jade gyógyítja a vesét és a hólyagot.  Ha ékszerként vagy marokkőként, masszírozó rúdként bárhol a bőrrel érintkezik, azzal maximálisan megnövelhetjük jótékony hatását! A jade harmóniát nyújt és vonzza a segítőkész jóbarátokat!

 • Szimbólum: Angyalka
  Védelmez, segít, óv

 

4.500 Ft
Please select variants first